Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su slapukų politika.

MSI GE66 Raider 10UG

2 485,54 €
Su PVM

MSI GE66 Raider 10UG - Vienas sparčiausių rinkoje, žaidimams skirtas nešiojamasis kompiuteris, turintis i7-10870H procesorių, RTX 3070 vaizdo posistemę (GPU), 16GB RAM atminties, 2TB labai greitą SSD diską ir net 240Hz IPS ekraną!

LTOKLE
MSI
Peržiūrėti visas prekes MSI

MSI GE66 Raider - Ypatingai spartus žaidimų kompiuteris. Jį laikyti nešiojamuoju kompiuteriu yra nuvertinimas, kadangi specifikacijos prilygsta arba net lenkia daugumą stacionarių. Naujausių technologijų dėka galite būti užtikrintais, kad visi įmanomi privalumai žaidžiant bus jūsų rankose, o kokybiškai spalvas rodantis IPS ekranas jį paverčia ne tik tinkamu žaidimams, bet ir dizainui, 3D animacijai, architektūrai, 4K video redagavimui ir kt. darbams, kurie reikalauja didelių resursų. Šis kompiuteris - tikras monstras, be sunkumų susitvarkys su populiariausiais žaidimais, kaip GTA V, Valorant, Fortnite, Cyberpunk 2077 ir kt. žaidžiant aukščiausiais nustatymais. O RGB apšvietimas leis spalvas nustatyti taip, kaip jūs norėsite.

Parduodamas su Microsoft Windows 10 ir/arba Baltix OS Desktopbei biuro programų su Microsoft Word, Microsoft Powerpoint ir kt. palaikymo rinkiniu.

Parametrai

Ekranas
15.6 Full HD IPS AG 240Hz
Procesorius (CPU)
Intel Core i7-10870H
Vaizdo plokštė (GPU)
NVIDIA GeForce RTX 3070
Operatyvioji atmintis (RAM)
16GB
Vidinė laikmena
2TB NVMe SSD
Kita
Web kamera, Mikrofonas, Kortelių skaitytuvas, RGB korpuso ir klaviatūros apšvietimas, Titanium blue
Operacinė sistema
Microsoft Windows 10 Home arba Baltix OS 20.04
Garantinis Laikotarpis
2 m.

Prekės atsiliepimai

Pirkinių krepšelis

Grįžti į parduotuvę

Pirkinių krepšelis tuščias

 

Galite išbandyti populiarias paieškas
Rekomenduojamos prekės

Paskyra

Paskyra

Neturi paskyros?
Sukurti paskyrą