Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su slapukų politika.

Dell Latitude 7480

551,00 €
Su PVM

Dell Latitude 7480 - ypač spartus, modernaus gražaus dizaino nešiojamasis kompiuteris su kokybišku ekranu, Intel Core i7-6600U procesoriumi, bei sparčiu 256GB M.2 SSD disku.

LTFERD7480
Panaudotas
DELL
Peržiūrėti visas prekes DELL

Dell Latitude serijos - patogūs ir lengvi verslo klasės kompiuteriai skirti kasdieniams darbams ir pramogoms už gerą kainą. Kokybiškas, atsparus atspindžiams IPS ekranas tiks dirbti su dokumentais, el. lentelėmis ar grafiniais vaizdais bei brėžiniais, o spartus, tačiau nedaug elektros naudojantis naujos kartos Intel procesorius bei spartus standusis diskas užtikrins, kad visi darbai būtų atlikti greitai bei galėtumėte ilgai dirbti iš baterijos. Sustiprintas, verslo klasės korpusas, nedidelis svoris, apsaugota nuo dulkių ir atsitiktinių apliejimų skysčiais patiks visiems nešiojantiems šį kompiuterį. Kompiuteris gali turėti minimalių korpuso įbrėžimų. Parduodamas su Baltix OS Desktop, bei biuro programų su Microsoft Word, Microsoft Powerpoint ir kt. palaikymo rinkiniu.

Atnaujintas (Refurbished) gali turėti minimalių pabraižymų. Suteikiama lietuviška 12mėn. garantija.

Parametrai

Ekranas
14 Full HD AG
Procesorius (CPU)
Intel Core i7-6600U
Vaizdo plokštė (GPU)
Integruota
Operatyvioji atmintis (RAM)
8GB
Vidinė laikmena
M.2 256GB SSD
Kita
Akumuliatorius laiko 4-6val.
Operacinė sistema
Microsoft Windows 10 Pro arba Baltix OS 20.04
Garantinis Laikotarpis
1 m.

Prekės atsiliepimai

Pirkinių krepšelis

Grįžti į parduotuvę

Pirkinių krepšelis tuščias

 

Galite išbandyti populiarias paieškas
Rekomenduojamos prekės

Paskyra

Paskyra

Neturi paskyros?
Sukurti paskyrą